Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu participă la bilanţul MApN pe anul 2009

Traian Băsescu participă la bilanţul MApN pe anul 2009

Traian Băsescu participă la bilanţul MApN pe anul 2009
05 Mar 2010   •   11:08

După Ministerul Administraţiei şi Internelor, a venit rândul Ministerului Apărării Naţionale (MApN) să prezinte bilanţul activităţii pe anul 2009. Alături de ministrul Apărării, Gabriel Oprea, la eveniment participă şi preşedintele Traian Băsescu.

Şeful statului a ajuns la sediul MApN la ora 11:00. Cel mai probabil, Traian Băsescu va susţine un discurs în cadrul evenimentului.

Anul 2009 nu a fost unul tocmai bun pentru armată. Cazul Ciorogârla, pierderile umane din Afganistan şi subfinanţarea sunt doar câteva exemple.



Cu o zi înainte de prezentarea bilanţului MApN, Traian Băsescu a efectuat o vizită fulger în Afganistan, unde s-a întâlnit cu militarii români dislocaţi în zonă. Şeful statului a plecat direct din Kazahstan, unde a efectuat o vizită de două zile. El a fost însoţit de ministrul Apărării, Gabriel Oprea şi de Şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin.

Traian Băsescu le-a transmis militarilor români că au "misiunea de a proteja lumea civilizată de terorism", le-a spus că este alături de ei şi a declarat că speră ca, în acest al doilea mandat al său la şefia statului, misiunea românilor în Afganistan să se încheie.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: bilant MApN armata
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close