Antena 3 Actualitate Ce scria Traian Băsescu pe Facebook în timp ce fratele său era trimis la închisoare

Ce scria Traian Băsescu pe Facebook în timp ce fratele său era trimis la închisoare

16 Iun 2016   •   12:04
Ce scria Traian Băsescu pe Facebook în timp ce fratele său era trimis la închisoare
Sursa foto: Foto: Traian Basescu/Facebook

Traian Băsescu a postat un mesaj pe Facebook în care comentează decizia judecătorilor CCR cu privire la sesizările privind neconstituţionalitatea prevederilor privind abuzul în serviciu.

”Nu fiţi furioşi pe democraţie! CCR a constatat necostituţionalitatea sintagmei “defectuos” din articolul 297 a NCP şi a cerut înlocuirea acesteia cu formularea “prin încălcarea legii”. Nimic mai simplu, nimic mai limpede, nimic mai constituțional pentru a da claritate acuzaţiei de abuz în serviciu, dar şi pentru a preveni abuzurile procurorilor. Unii cred că anticorupţia se poate face fără încadrarea acţiunii procurorilor şi judecătorilor strict în lege, precum s-a făcut exterminarea burgheziei şi moşierimii în anii 50? Dacă vrem să fim un stat democratic, oare cel acuzat de procuror şi trimis în judecată nu are dreptul să ştie precis articolul de lege pe care l-a încălcat? Eu susţin că orice cetăţean are acest drept”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close