Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, scos din minţi de stenogramele din dosarul Udrea

Traian Băsescu, scos din minţi de stenogramele din dosarul Udrea

Traian Băsescu, scos din minţi de stenogramele din dosarul Udrea
14 Oct 2016   •   17:09

Traian Băsescu pare să se teamă de stenogramele care pot apărea din dosarul Udrea şi vorbeşte de adevărata miză în dosarul fostei sale protejate.

„Trimiterea dosarului cu Elena Udrea la Camera Deputaţilor este pretextul perfect pentru Kovesi să distribuie stenograme diviziei de propagandă, dând vina pe parlamentari, acum când "sursa" cucuveaua mov a fost devoalată şi compromisă. Un circ cu stenograme şi documente manipulatoare, de cancan, ar putea acoperi, măcar temporar, scandalul plagiatului, al vizitelor la Ghiţă acasă şi al cucuvelei mov!!! Chiar şi aşa, Kovesi are obligaţia să clarifice suspiciunile care circulă public la adresa ei!”, a scris fostul preşedinte a scris pe pagina de Facebook.

La rândul său, întrebată ce stenograme sunt în acest dosar, Elena Udrea a evitat un răspuns clar:
„Este un doasar despre campania electorală din 2009. Campania aceasta nu a fost condusă de Udrea. Uitaţi când e să se afle modul. O întrebăm pe Udrea. Acuzaţiile care mi se aduc mie. Sumele în totalitate de 300 de mii, pai o campanie costă câteva milioane de euro. (…)Nu avea cum să vină Udrea, sunt oameni care ştiu să facă campanii, nu aveau nevoie să le spună Udrea să meargă să facă sponsorizări. Blaga nu e în dosar. Sunt alţii în dosar, au cerut mită. Eu sunt cea care i-am instigat pe ei”, a declarat Udrea.

Vor apărea stenogramele, a fost întrebarea lansată de Alessandra Stoicescu în emisiunea 100 de minute.  

×
Subiecte în articol: 100 de minute Elena Udrea stenograme
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close