Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu se va întâlni cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas

Traian Băsescu se va întâlni cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas

Traian Băsescu se va întâlni cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas
Sursa foto: Traian Basescu Mahmoud Abbas
12 Iul 2009   •   10:52

Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte duminică cu preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas. Şeful statului român va pleca duminică dimineaţă în vizită oficială la Autoritatea Naţională Palestiniană. El va fi însoţit de ministrul român de Externe, Cristian Diaconescu. Băsescu se va întâlni şi cu reprezentanţii comunităţii de români din Teritoriile Palestiniene. Mahmoud Abbas s-a aflat în vizită oficială în România, timp de două zile, la sfârşitul anului 2008, la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu.

Vizita la Ramallah este ultima dintr-un ciclu de întâlniri pe care preşedintele român le-a avut cu liderii din Orientul Mijlociu. "Practic, vizita pe care o fac la Ramallah este precedată de întâlniri cu preşedintele Egiptului, cu preşedintele Irakului, cu preşedintele Libanului, cu regele Iordaniei, cu preşedintele Israelului", a precizat Traian Băsescu înainte de plecarea spre Teritoriile Palestiniene, citat de Mediafax.

În cadrul acestei vizite preşedintele va purta discuţii pe tema terorismului şi a energiei. De asemenea, la Ramallah se va semna un acord de cooperare între ministerele de Externe român şi palestinian.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Mahmoud Abbas
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close