Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu sfidează justiţia şi sare din nou în apărarea fratelui său: Suspectez o înscenare

Traian Băsescu sfidează justiţia şi sare din nou în apărarea fratelui său: Suspectez o înscenare

Traian Băsescu sfidează justiţia şi sare din nou în apărarea fratelui său: Suspectez o înscenare
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Ian 2016   •   09:14
Traian Băsescu sfidează justiţia şi sare din nou în apărarea fratelui său, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. 
 
Fostul preşedinte spune că se aştepta la un alt verdict, unul de achitare. Insistă că totul este doar o înscenare din moment ce fratele său a avertizat autorităţile în legătură cu tot ceea ce urma să se întâmple. 
 
Traian Băsescu recunoaşte că şi-a sfătuit fratele să meargă mai departe şi să facă recurs la Curtea de Apel. 
 
”Cu surprindere, mă aşteptam la un cu totul alt verdict, dar e o hotărâre a instanţei şi trebuie să te supui ei. Eu personal suspectez o înscenare, n-am să fac comentarii despre cine a făcut-o cum a făcut-o.
 
Instanţa a pronunţat o condamnare grea, fratele meu trebuie să meargă mai departe, la Curtea de Apel şi să încerce acolo să demonstreze că nu a făcut trafic de influenţă. Eu cred că toată povestea este o înscenare pentu că un om care avertizează instituţiile statului despre ce i se poate întâmpla nu putea să ajungă în situaţia asta”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, marți seara, la România TV.
 

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close