Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul la munte, alături de familie şi de Elena Udrea

Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul la munte, alături de familie şi de Elena Udrea

Traian Băsescu şi-a petrecut Crăciunul la munte, alături de familie şi de Elena Udrea
26 Dec 2008   •   13:44

Primii doi oameni în stat au petrecu prima zi de Crăciun în moduri diferite. Traian Băsescu s-a plimbat cu snow-mobilul prin Predeal, unde petrece împreună cu familia şi cu noul ministru al turismului, Elena Udrea. În schimb, premierul Emil Boc a stat de Crăciun acasă, cu familia. Alături i-au fost părinţii, fraţii şi surorile, precum şi soţia şi cele două fiice. Boc a primit şi a oferit cadouri şi a fost colindat de prietenii din satul natal.
Familia Băsescu şi-a petrecut şi anul acesta prima zi de Crăciun la munte, în cursul zilei aflându-se pe pârtiile din Predeal, iar seara petrecând-o la Cabana Schiorilor, din Sinaia. În aceeaşi excursie cu preşedintele a fost şi ministrul turismului, Elena Udrea.
Preşedintele s-a plimbat cu snowmobilul, s-a fotografiat cu turiştii care l-au înconjurat şi i-au cerut autografe, a dat mâna cu aceştia şi a stat de vorbă cu ei. Şeful statului a plecat, spre seară, la Cabana Schiorilor, din Sinaia, unde se afla şi ministrul Turismului, Elena Udrea, care îşi serba ziua de naştere.
Traian Băsescu a petrecut şase ore la Cabana Schiorilor, timp în care a dansat, a mâncat preparate tradiţionale, a dat autografe şi a făcut fotografii alături de turiştii care nu se aşteptau să-l vadă. "Am petrecut foarte bine la Cabana Schiorilor, venim aici din '78. Acum e renovată, modernizată, atmosfera este foarte plăcută. Vă doresc şi vouă sărbători cu bine", a declarat şeful statului, citat de Mediafax.
Preşedintele Traian Băsescu s-a retras apoi la Palatul Foişor, din Sinaia, unde este posibil să rămână şi în cursul zilei de vineri.
În schimb, premierul Emil Boc a stat acasă, cu familia. Premierul a fost aşteptat cu o masă tradiţională pregătită de părinţii săi. Emil Boc a colindat împreună cu fetiţele sale şi şi-a aminit de vremurile când era copil. "Umblam fie cu steaua, fie cu craii. Sunt obiceiuri foarte frumoase care se mai conservă în zona de munte, iar de Anul Nou mergeam cu Sorcova şi Pluguşorul", a spus premierul Emil Boc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc sărbători Crăciun
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close