Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu şi Elena Udrea petrec într-un local din Centrul Vechi. Preşedintele: Udrea are o şansă, e cel mai onest candidat la prezidenţiale

Traian Băsescu şi Elena Udrea petrec într-un local din Centrul Vechi. Preşedintele: Udrea are o şansă, e cel mai onest candidat la prezidenţiale

Traian Băsescu şi Elena Udrea petrec într-un local din Centrul Vechi. Preşedintele: Udrea are o şansă, e cel mai onest candidat la prezidenţiale
de M.T.    |    M.Z.    |    26 Oct 2014   •   17:52
Update 17.40 - Preşedintele Traian Băsescu a reiterat, duminică, sprijinul său faţă de Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), la alegerile prezidenţiale de săptămâna viitoare, şeful statului spunând că ea este "cel mai onest" dintre cei înscrişi în cursa electorală.
 
"Ea are şansa ei, nici mai mare, nici mai mică decât alaltăieri. (...) Apropo de frământările legate de doamne Udrea, este că are o şansă şi, în orice caz, este cel mai onest candidat dintre cei care au vocaţia să devină preşedintele României", a spus Traian Băsescu, duminică, după ce a ieşit de la un restaurant din Centrul vechi.
__________________________________
 
Ştirea iniţială 16.16

Traian Băsescu s-a întors la cârciumă pentru Elena Udrea, după câteva absenţe din plimbările electorale ale şefei PMP.

De data aceasta, preşedinte şi protejata lui petrec într-un local din Centrul Vechi al Capitalei.

Alături de ei se află şi primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, care, deşi e membru PDL, o susţine pe Elena Udrea în campania pentru prezidenţiale.

Traian Băsescu nu a părut dernajat de prezenţa jurnaliştilor şi le-a trimis acestora apă şi mai multe platouri cu mici.

De asemenea, preşedintele l-a ironizat pe Victor Ponta, arătând jurnaliştilor o fotografie trucată, în care figura premierului era ataşată la corpul unei jucătoare de tenis.

Nu este prima oară când Traian Băsescu şi Elena Udrea ies împreună la un restaurant, cei doi fiind văzuţi la sfârşitul lunii septembrie într-un alt local din Bucureşti.


×
Subiecte în articol: Elena Udrea centrul vechi
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close