Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu spune că actele prezentate de Sorin Roşca Stănescu sunt false. Cum răspunde senatorul

Traian Băsescu spune că actele prezentate de Sorin Roşca Stănescu sunt false. Cum răspunde senatorul

Traian Băsescu spune că actele prezentate de Sorin Roşca Stănescu sunt false. Cum răspunde senatorul
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de S.T.    |    07 Noi 2013   •   20:26

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost".

Întrebat cum comentează acuzaţiile lui Sorin Roşca Stănescu la adresa sa, Traian Băsescu a răspuns: "Dacă Roşca Stănescu are dreptate, eu mă duc cu plăcere şi cu conştiinţa împăcată alături de Înalt Prea Sinucisul Adrian Năstase. Dar, dacă nu, ar trebui să se ducă el. Am să vă arăt ce înseamnă un mincinos prost. A lansat aceste ordine de plată, care sunt nişte falsuri. Spune data în care s-a virat un milion de dolari în contul Alianţei ?Dreptate şi Adevăr?. Trece şi contul, care corespunde contului, numai că e aşa de prost, încât nu duce falsul până la capăt şi lasă contul cu terminaţia ROL. Într-un cont de lei, că asta înseamnă lei, nu poţi să virezi niciodată dolari. Deci un fals incomplet. Şi la fel e pe toate cele aşa-zise 7 milioane de dolari, toate se virează într-un cont de lei. Nici rudele din generaţiile anterioare ale lui SRS n-ar putea să facă. (..) Le aveţi, sunt pe toate site-urile, din păcate şi pe un site care se vrea al justiţiei, le promovează".
   
"Sper să aibă decenţa să se ducă singur, ca falsificator, lângă înalt prea sinucisul Adrian Năstase. Că asta spuneaţi, că uite ce a făcut Năstase, şi a făcut puşcărie, şi deci, falsuri tip Roşca Stănescu", a spus preşedintele.

Sorin Roşca Stănescu a răspuns, joi, la Antena 3, atacului preşedintelui.


"Dacă este să-i răspund serios, pot să-i răspund în felul următor: FACIAS a depus un dosar penal cu toate datele respective în luna martie, la Parchet, cu număr de înregistrare, cu tot ce trebuie. Nimeni nu a dat un răspuns, ba mai mult Parchetul a spus că lucrarea s-a rătăcit undeva(...) Şi răspunde astăzi Traian Băsescu în stilul ăla pe care îl cunoaşteţi foarte bine", a spus senatorul Sorin Roşca Stănescu.

Totodată, senatorul a declarat că poate admite că plângerea penală făcută de FACIAS este neîntemeiată, că informaţiile de acolo sunt false, dar nu poate înţelege cât timp îi trebuia unui procuror pentru a afla acest lucru.

Citeşte şi:

Sorin Roşca Stănescu explică acuzaţiile pe care i le aduce lui Traian Băsescu


×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close