Antena 3 CNN Actualitate Traian Berbeceanu dă Facebook în judecată, după ce hackerii i-au spart contul 

Traian Berbeceanu dă Facebook în judecată, după ce hackerii i-au spart contul 

Fostul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, dă Facebook în judecată, după ce hackerii au pus mâna pe pagina sa oficială de Facebook. 

Traian Berbeceanu dă Facebook în judecată, după ce hackerii i-au spart contul 
Sursa foto: Colaj Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2021   •   13:59

Traian Berbeceanu a anunţat de pe un alt profil că i-a fost spart contul, iar mai multe persoane necunoscute din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica, sunt acum administratorii paginii. 

Mai mult, Berbeceanu, care este în prezent administrator public al municipiului Deva, a spus că a încercat să contacteze Facebook, însă nu a primit niciun răspuns, aşa că va merge în instanţă pentru a închide contul. 

Acum, pe pagina de Facebook spartă, Traian Berbeceanu apare ca fiind creator de clipuri video de gaming, iar cei care au contul postează videoclipuri cu diferite animale.

"Din data de 17 august 2021 pagina oficială "Traian Berbeceanu - persoană publică" a fost "spartă".

Am fost schimbat din administrator, a fost înlocuită adresa de e-mail pe care o foloseam și de la acea dată figurează administrată succesiv de persoane necunoscute mie din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica.

Deși aveam pagina protejată prin "actualizare cu 2 factori" și deci asumată cu copia actului de identitate, Facebook nu m-a notificat nici pe telefon, nici prin e-mail.

Am postat mai multe notificări pe pagina, de pe contul personal, în care avertizam persoanele care urmăresc pagina, cu privirea la faptul că postările care apar nu îmi aparțin și drept urmare mi-a fost blocat accesul pe pagină.

Evident am sesizat de mai multe ori Facebook, am solicitat sprijin în recuperarea paginii, am solicitat să fie blocate orice postări sau acțiuni făcute pe pagina sau în numele paginii, însă demersurile mele au rămas fără niciun efect și evident nu am primit niciun răspuns.

În perioada următoare voi solicita instanței de judecată să oblige Facebook să închidă pagina, fiind vorba despre "furt de identitate" și "furt de proprietate intelectuală", însă, până atunci rămân recunoscător tuturor celor care mă ajută să raportăm pagina.

Dacă suntem mai mulți, probabil că angajații lui "Țuchi" devin interesați și activi.

Vă mulțumesc!", este mesajul transmis de Traian Berbeceanu.

×
Subiecte în articol: Traian berbeceanu Facebook
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close