Antena 3 Actualitate Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, va fi schimbat din funcţie

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, va fi schimbat din funcţie

de Georgiana Adam    |    02 Mar 2021   •   16:25
Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, va fi schimbat din funcţie Hepta

Potrivit unor surse, USR PLUS a câştigat negocierile pentru prefectura Capitalei şi vor să facă o altă nominalizare care să le revine conform algoritmului. Astfel, Traian Berbeceanu urmează să fie schimbat din funcţie după aproximativ patru luni de mandat.

Locul său va fi luat de Alin Stoica preşedintele fialialei PLUS sector 6, Bucureşti. El este de profesie avocat şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Între 2016 și 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic și Social.

"Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureștiului, pe reforma administrației. Avem nevoie ca de aer de profesionalizare și depolitizare dacă vrem să schimbăm cu adevărat modul în care a funcționat România până acum.

Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administrației publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetățeanului este pe primul loc. Nu în ultimul rând, îmbunătățirea siguranței cetățenilor va fi un aspect-cheie al mandatului meu.

Vom continua inițiativele bune, deja începute, și vom demara altele, doar după ce ne vom consulta cu toate părțile implicate”, a declarat Alin Stoica, se arată în comunicatul transmis de formaţiunea USR-PLUS.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close