Traian Igaş: Jumătate din angajaţii MAI nu au pregătire specifică muncii de poliţist

de Antena3.ro    |    02 Aug 2011   •   20:46
Traian Igaş: Jumătate din angajaţii MAI nu au pregătire specifică muncii de poliţist Foto: Intact Images

Minsitrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, marţi, că jumătate din cei 63.500 de poliţişti angajaţi în ultimii 13 ani din sursă externă nu au o pregătire specifică muncii de poliţist, beneficiind de "un anumit sprijin al unor oameni cunoscuţi din minister", scrie Agerpres.

MAI are angajaţi care nu au fost admişi pe criterii obiective, a explicat ministrul, exprimându-şi speranţa ca printre cei disponibilizaţi să se afle în primul rând cei mai puţin pregătiţi.

"Există o portiţă laterală pe unde pot intra fel de fel de oameni şi fel de fel de nepoţi sau nepoate, categoric, cu siguranţă cei care pot uza de acest lucru au facut-o pe parcursul anilor. În condiţiile în care a existat acea posibilitate de a se angaja din surse externe, au existat (...) oameni angajaţi şi pe alte criterii decât cele pe care ni le-am dori noi, locuitorii acestei ţări" a declarat Igaş.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close