Antena 3 CNN Actualitate Incident în Capitală! Un bărbat a tras cu pistolul în geamurile unui tramvai care circula pe Şoseaua Viilor

Incident în Capitală! Un bărbat a tras cu pistolul în geamurile unui tramvai care circula pe Şoseaua Viilor

Un tramvai care circula, vineri, pe Șoseaua Viilor din Capitală a fost lovit de un obiect care a traversat zona destinată călătorilor, spărgând geamurile. Din primele informaţii, un cetățean aflat pe trotuar, a tras cu pistolul în geamurile vehiculului.

Incident în Capitală! Un bărbat a tras cu pistolul în geamurile unui tramvai care circula pe Şoseaua Viilor
de Iulia Gorgorin    |    27 Noi 2020   •   11:35

Un incident neobişnuit s-a întâmplat pe Şoseaua Viilor din Capitală, după ce geamurile unui tramvai, au fost sparte de un obiect suspect.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Ancheta în cazul incidentului de pe Șoseaua Viilor a fost preluată de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Tramvaiul care circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului, traversând zona destinată călătorilor.

Imagini din tramvaiul spre care s-au tras focuri de armă

Din fericire, nu au fost pasageri răniți. Oamenii legii fac verificări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

''În jurul orei 10:10, un tramvai din linia 7 care se deplasa pe Șos. Viilor, pe sensul către Șos. Progresului, a fost implicat într-un incident provocat de un cetățean aflat pe trotuar.
Din primele informații, reiese că acesta a tras cu pistolul în geamurile vehiculului.
Nu au fost călători accidentați sau răniți.
Poliția este la fața locului pentru cercetări.
Între orele 10:10-10:40, circulația tramvaielor din liniile 7, 10, 11, 25 și 47 a fost blocată'', se arată în comunicatul transmis de STB.

Sursă: Mediafax
×

ȘTIRI

Guvernul vrea să oprească greva profesorilor cu 1.500 de lei în plus. Cum au reacţionat sindicatele

Parteneri
Guvernul a găsit încă 1500 de lei pentru profesorii aflați în grevă
x close