Antena 3 CNN Actualitate Tramvaiele liniei 41 din Capitală, înlocuite cu autobuze în acest weekend

Tramvaiele liniei 41 din Capitală, înlocuite cu autobuze în acest weekend

Tramvaiele liniei 41 din Capitală, înlocuite cu autobuze în acest weekend
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Aug 2013   •   16:24

Tramvaiele liniei 41 din Capitală, care fac legătura între cartierul Ghencea şi Piaţa Presei Libere, nu vor circula în acest weekend, în zilele de sâmbătă, 17 august, şi duminică, 18 august, din cauza unor lucrări la calea de rulare. Călătorilor lise vor pune la dispoziţie, pe acelaşi traseu, linia navetă de autobuze 641.
   
"În vederea executării lucrărilor de înlocuire a unor elemente la calea de rulare a tramvaielor de pe Şos. Virtuţii, din zona Podului Grant, respectiv din Pasajul Lujerului şi pentru efectuarea reviziei tehnice anuale, în zilele de 17.08 şi 18.08.2013, circulaţia  tramvaielor pe linia 41 va fi întreruptă", se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), prezentat de Mediafax.
   
Autobuzele puse în  circulaţie de RATB vor circula între Piaţa Presei Libere şi Ghencea pe următorul traseu: Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Mareşal Alex. Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Pasajul Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea, a mai precizat RATB.
   
Abonamentele eliberate pentru linia 41 vor fi valabile şi pe linia navetă de autobuze 641.

×
Subiecte în articol: tramvai Ghencea
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close