Antena 3 Actualitate TRANSALPINA. Cel mai înalt drum din România s-a redeschis

TRANSALPINA. Cel mai înalt drum din România s-a redeschis

de S.T.    |    04 Iun 2019   •   16:32
TRANSALPINA. Cel mai înalt drum din România s-a redeschis
Sursa foto: Foto: Agerpres

TRANSALPINA. Circulaţia rutieră pe Transalpina, şoseaua din România aflată la cea mai mare altitudine, s-a redeschis marţi, a anunţat prefectul judeţului Vâlcea, Florian Marin. 

Acesta a precizat că decizia a fost luată după ce o comisie tehnică, formată din reprezentanţi ai CNAIR, ai Poliţiei, Jandarmeriei şi Salvamontului din judeţele Gorj şi Vâlcea, a inspectat drumul şi şi-a dat acordul ca sectorul cuprins între staţiunile Rânca şi Obârşia Lotrului să fie redeschis pentru turişti. 

TRANSALPINA. Marin a menţionat, însă, că va fi menţinută restricţia de circulaţie pe timp de noapte, între orele 20.00 şi 07.00 dimineaţa, şi pentru autovehiculele care au masa mai mare de 7,5 tone. 

Se poate circula astfel pe sectorul din DN 67C cuprins între km 34+500 - km 59+800, viteza maximă de circulaţie fiind de 30 km/h. 

TRANSALPINA. Şoseaua Transalpina are 148 de kilometri şi străbate judeţele Gorj, Vâlcea, Sibiu şi Alba. Pe perioada iernii, drumul este închis, recomandarea autorităţilor pentru şoferi fiind să circule şi în această perioadă cu atenţie, fiind un drum de munte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close