Antena 3 CNN Actualitate Transfăgărăşanul se deschide circulaţiei. Mare atenție! A fost semnalată prezenţa urşilor în zonă

Transfăgărăşanul se deschide circulaţiei. Mare atenție! A fost semnalată prezenţa urşilor în zonă

Transfăgărășanul se deschide circulației, miercuri, 01 iulie, ora 8:00, anunță Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Transfăgărăşanul se deschide circulaţiei. Mare atenție! A fost semnalată prezenţa urşilor în zonă
Sursa foto: CNAIR
30 Iun 2020   •   18:33

Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00.

Circulația rutieră, interzisă noaptea

Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții între orele 21:00-07:00, a anunțat marți CNAIR.

Compania face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

Urși pe Transfăgărăşan

„De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, a mai transmis CNAIR. 

Transfăgărășanul (oficial numerotat DN7C) este o cale rutieră de circulație din România, care începe în comuna Bascov, județul Argeș de lângă orașul Pitești, în direcția orașului Curtea de Argeș și se termină la intersecția cu drumul DN1 între Sibiu și Brașov, în apropierea comunei Cârțișoara, cu o lungime de 151 km, traversând pe axa nord-sud Munții Făgăraș.

×
Subiecte în articol: ursi circulatie

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close