Antena 3 CNN Actualitate Cel mai mare eveniment televizat din istorie se vede la Antena 3 | Transmisiuni LIVE şi ediţii speciale cu ocazia funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Cel mai mare eveniment televizat din istorie se vede la Antena 3 | Transmisiuni LIVE şi ediţii speciale cu ocazia funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Cel mai mare eveniment televizat din istorie, înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, se vede la Antena 3. În ziua funeraliilor reginei, vă pregătim transmisiuni LIVE, dar şi numeroase ediţii speciale.

Cel mai mare eveniment televizat din istorie se vede la Antena 3 | Transmisiuni LIVE şi ediţii speciale cu ocazia funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: Hepta | Alpha Press | DPA Images / Frank Augustein | Abaca Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Sep 2022   •   14:21

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va fi cel mai mare eveniment televizat din istorie, fiind estimat de specialişti că 4,1 miliarde de telespectatori vor urmări funeraliile organizate la Londra.

Luni, 19 septembrie 2022, Antena 3 vă pregăteşte o serie de transmisiuni LIVE, dar şi ediţii speciale.

Încă de la primele ore ale dimineţii, vom transmite în direct, din Londra, organizarea funeraliilor reginei, precum şi ultimele pregătiri. Trimisul special Antena 3 la Londra, Maria Coman, va veni cu cele mai noi informaţii de la faţa locului.

Începând cu ora 10.00, prima ediţie specială va fi prezentată de Lorena Burlacu.

În continuare, Sabina Iosub, Mihai Gâdea şi Ana Iorga vor aduce, pentru dumneavoastră, ultimele informații despre ceremoniile de la Londra.

Ziua va fi completată de o a treia ediţie specială ce va fi moderată de Cătălina Porumbel şi Adrian Ursu, precum şi de emisiunile în care cele mai importante momente ale zilei vor fi sintetizate - News Hour with CNN şi În Faţa Naţiunii.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a va începe la ora locală 11.00 (13.00, ora României) şi va dura, potrivit unei informări oficiale a Casei Regale, aproximativ o oră.

Funeraliile vor depăși ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 1996 de la Atlanta, văzută de 3,6 miliarde de oameni, și înmormântarea Prințesei Diana, văzută de 2,5 miliarde de spectatori.

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată la Londra luni, 19 septembrie, în condiţii de maximă securitate, iar la funeralii vor participa sute de lideri mondiali, membri ai familiilor regale și alți demnitari, printre care se numără şi preşedintele României, Klaus Iohannis.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close