Antena 3 CNN Actualitate Transport de tancuri pentru Ucraina blocat pe DN 1H, în Sălaj | Traficul a fost oprit

Transport de tancuri pentru Ucraina blocat pe DN 1H, în Sălaj | Traficul a fost oprit

Un transport de tancuri pentru Ucraina a rămas blocat pe DN 1H în zona localităţii Surduc din judeţul Sălaj, după ce un trailer a ieşit în afara şoselei.

Transport de tancuri pentru Ucraina blocat pe DN 1H, în Sălaj | Traficul a fost oprit
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Aug 2022   •   09:16

Unul dintre trailerele pe care se afla un tanc a ieşit în afara părţii carosabile şi a rămas imobilizat, după ce şoferul nu s-a încadrat corespunzător.

Drept urmare, transportul de tancuri pentru Ucraina a fost blocat timp de câteva ore.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la intersecția dintre DN1H și DN 1G, în apropierea localității Surduc, județul Sălaj,  un transport agabaritic a ieșit în afara părții carosabile, rămânând imobilizat. Nu sunt persoane rănite, încărcătura nu a fost avariată.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore", a anunţat, în această dimineaţă, Poliţia Română.

Ulterior, trailerele cu tancuri au trecut prin vama Halmeu, în Ucraina.

"În această dimineață, 2 august, o semiremorcă care transporta tehnică militară, a ieșit în afara părții carosabile la intersecția Drumul Național 1G cu Drumul Național 1H, din județul Sălaj.

Ansamblul de vehicule făcea parte dintr-un convoi agabaritic și  era condus de un cetățean ucrainean, de 54 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui indicator rutier. Traficul a fost restricționat până la repunerea semiremorcii pe partea carosabilă", se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

×
Subiecte în articol: Ucraina tancuri vama Halmeu Salaj
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close