Antena 3 CNN Actualitate Transportatorii de marfă protestează împotriva ANAF, pe drumul dintre București și Ploiești: "Vin să ne impoziteze diurna. Suntem bambilici"

Transportatorii de marfă protestează împotriva ANAF, pe drumul dintre București și Ploiești: "Vin să ne impoziteze diurna. Suntem bambilici"

Protest în aceste momente pe Centura Capitalei. Transportatorii de marfă au anunţat că vor desfăşura un marş lent, între București și Ploiești, în semn de protest față de acțiunile de control ale ANAF.

Transportatorii de marfă protestează împotriva ANAF, pe drumul dintre București și Ploiești: "Vin să ne impoziteze diurna. Suntem bambilici"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    07 Mai 2021   •   09:24

"Suntem firme mici, nu ne ajută nimeni și nu putem să facem nimic singuri. Noi avem trei mașini, lucrăm în familie, am avut control de la ANAF acum trei săptămâni. Statul vrea să falimenteze toate firmele mici, cred eu și colegii mei, ca să rămână firmele mari, să colecteze niște bani. Dar banii ăștia nu îi putem colecta omorând firmele mici." spune un protestatar.

"Scrie în lege că putem acorda diurnă, cei de la ITM ne obligă să acordăm diurnă, în schimb cei de la ANAF vin să ne impoziteze diurnele. Suntem Bambilici.

Plecăm spre Ploiești. Acolo ne întâlnim mai mulți, cu camioane, cu mașini de tonaj mai mic, acolo o să facem un protest mai mare.", a mai precizat acesta.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close