Antena 3 CNN Actualitate Transportatorii protestează în Piaţa Victoriei faţă de pirateria din domeniu. Capitala este complet blocată

Transportatorii protestează în Piaţa Victoriei faţă de pirateria din domeniu. Capitala este complet blocată

Transportatorii protestează în Piaţa Victoriei faţă de pirateria din domeniu. Capitala este complet blocată
20 Dec 2017   •   10:16

Update: Bulevardul Kiseleff este complet restricționat. Restricțiile sunt valabile de la Arcul de Triumf, înspre Piața Victoriei și de la Arcul de Triumf înspre Piața Presei Libere. La nevoie cei de la Brigada Rutieră au spus că vor bloca și strada Paris și totodată breateaua Iancu de Hunedoara, care duce către Piața Victoriei.

„Avem aprobare și pentru 21 și 22 și suntem hotărâți să ținem protestul dacă Guvernul nu ne rezolvă problema care trenează de ani de zile și promisiunea că protoculul va fi semnat în martie. Nu mai avem ce să negociem, trebuie să aprobe ordonanța care are 4 din 5 aprobări necesare”, a declarat Bogdan Dincă, președinte COTAR București.

Știre inițială: 5.000 de transportatori din Bucureşti şi din ţară sunt aşteptaţi să protesteze miercuri, în Piaţa Victoriei, pentru modificarea Legii 38/2003 în vederea eradicării activităţii neautorizate şi nelicenţiate din domeniul transporturilor rutiere de persoane, potrivit COTAR.

"Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) anunţă reluarea protestelor anunţate în Bucureşti, mâine, de la ora 9:00, pentru a cere modificările legislative promise de ministrul Transporturilor, Felix Stroe. La protest vor participa până în 5.000 de transportatori, din Bucureşti şi reprezentanţi din alte oraşe ale ţării. Chiar dacă primarul general, Gabriela Firea, a luat hotărârea eliminării concurenţei neloiale din Bucureşti, restul ţării suferă în continuare din cauza concurenţei neloiale şi a pirateriei, astfel încât protestele vor continua", se arată într-un comunicat al COTAR.

Protestul este anunțat până la ora 20.00, iar restricțile de circulație sunt până la ora 21.00.

×
Parteneri
Horoscop 8 iunie 2023. Racii trec printr-o despărţire
x close