Antena 3 CNN Actualitate Trăşculescu se apără: Sunt nevinovat. Avocatul Ene susţine că deputatul nu şi-a putut studia dosarul

Trăşculescu se apără: Sunt nevinovat. Avocatul Ene susţine că deputatul nu şi-a putut studia dosarul

Trăşculescu se apără: Sunt nevinovat. Avocatul Ene susţine că deputatul nu şi-a putut studia dosarul
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    16 Noi 2012   •   18:20

Deputatul PDL Alin Trăşculescu a declarat, vineri, după şedinţa Comisiei juridice care a decis încuviinţarea arestării sale preventive, că este nevinovat şi că spune acest lucru pentru toţi cei care îl cunosc.

"Sunt nevinovat şi vreau să spun lucrul acesta pentru cei care m-au votat şi m-au trimis în Parlament, pentru toţi cei care mă cunosc şi pentru cei din Vrancea", a spus Trăşculescu.

Acesta nu a vrut să facă alte comentarii, în schimb avocatul său, Cristian Ene, a spus că deputatul Trăşculescu avea dreptul să-şi studieze dosarul şi acest lucru nu i s-a permis, deşi au fost şase cazuri anterioare în care parlamentarii au putut să facă acest lucru şi să-şi formuleze apărarea.

Avocatul a menţionat că în şedinţa Comisiei juridice a invocat faptul că deputatul Trăşculescu are dreptul să-şi studieze dosarul, iar comisia a apreciat că din partea Ministerului Justiţiei nu există decât un referat şi lipseşte dosarul şi va face un raport în acest sens pe care îl va înainta Biroului Permanent.



×
Subiecte în articol: Alin Trăşculescu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close