Antena 3 CNN Actualitate O cunoscută prezentatoare TV, despre trauma prin care a trecut din cauza silicoanelor

O cunoscută prezentatoare TV, despre trauma prin care a trecut din cauza silicoanelor

O cunoscută prezentatoare TV, despre trauma prin care a trecut din cauza silicoanelor
Sursa foto: sursa: Facebook
18 Iun 2016   •   23:48

Maria Simion, prezentatoarea emisiunii ''Wonderlife'' de la Antena Stars  şi medicul Constantin Stan au fost invitaţii Mirelei Voicu la emisiunea ''Voi cu Voicu'' de la Antena 3. Femeia modernă vrea să arate impecabil şi, pentru asta, dispusă la multe... Însă uneori dorinţa acesteia de a fi fără cusur se răzbună.

Maria Simion a mărturisit că şi-a pus silicoane pentru că nu mai era mulţumită de bustul său după ce a născut şi a alăptat.

Însă, nici nu avea să bănuiască prin ce experienţă îngrozitoare avea să treacă. Maria Simion a povestit că după mai mulți ani au început s-o doară sânii, apoi a simțit ganglioni la palpat, în axilă și imediat s-a gândit la cancer. Gândurile negre o năpădiseră.

După ce a ajuns la medic a aflat că avea implantul spart și îi cursese soluția din implant în sân. Aşa că a ajuns din nou să fie operată.

Medicul Constantin Stan a atras atenţia că "nu există nimic pe viață - sunt proteze cu viață mai lungă sau mai scurtă" și "dacă vrei să nu ai probleme, nu îți pui proteze".

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu cu Mirela Voicu
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close