Antena 3 CNN Actualitate Trebuia să fie și el în avionul morții, însă l-a ratat dintr-un motiv stupid. Mesajul lui i-a lăsat pe toți în lacrimi!

Trebuia să fie și el în avionul morții, însă l-a ratat dintr-un motiv stupid. Mesajul lui i-a lăsat pe toți în lacrimi!

Trebuia să fie și el în avionul morții, însă l-a ratat dintr-un motiv stupid. Mesajul lui i-a lăsat pe toți în lacrimi!
Sursa foto: Foto: Matheus Saroli/Facebook
30 Noi 2016   •   08:50

Fiul antrenorului echipei Chapecoense, Caio Junior, a scris pe Facebook, că trebuia să fie și el în avionul care s-a prăbuşit în Columbia, însă şi-a uitat acasă paşaportul și nu s-a putut îmbarca, scrie Daily Mail.

”Prieteni, fratele meu și mama mea sunt bine. Vă cerem să ne respectați intimitatea, în special mama mea, și vă mulțumim pentru toate mesajele pe care le-ați trimis. Eram în Sao Paulo, însă nu m-am îmbarcat pentru că mi-am uitat pașaportul. Suntem puternici și vom trece peste asta. Vă mulțumim tuturor”, a scris Matheus Saroli.

Aeronava British Aerospace 146 a companiei aeriene boliviene Lamia, la bordul căreia se aflau 81 de persoane — nouă membri ai echipajului și 72 de pasageri, inclusiv 22 de jucători ai echipei de fotbal braziliene Chapecoense, s-a prăbușit marți într-o zonă muntoasă în timp ce se apropia de aeroportul din Medellin.

Echipa de fotbal Chapecoense urma să joace miercuri la Medellin prima manșă a finalei Copei Sudamericana contra echipei locale Atletico Nacional.

×
Subiecte în articol: tragedie aviatica Chapecoense
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close