Antena 3 CNN Actualitate Controversă pe internet. Când e cel mai bine să treci granița către Grecia, ca să nu fie aglomerație

Controversă pe internet. Când e cel mai bine să treci granița către Grecia, ca să nu fie aglomerație

Când e cel mai bine să ajungi la granița către Grecia ca să nu fie aglomerație și să nu pierzi în coloană zeci de minute sau chiar ore din vacanța mult așteptată. Este întrebarea la care a căutat răspuns o turistă din România.

Controversă pe internet. Când e cel mai bine să treci granița către Grecia, ca să nu fie aglomerație
Sursa foto: Hepta | MMA / MMA1
de Gabriel Dano    |    28 Iul 2022   •   20:38

Nimănui nu-i place să își înceapă vacanța cu stângul, adică așteptând în coloană la unul din punctele de trecere a frontierei către Republica Elenă. În vârf de sezon această situație este destul de des întâlnită, însă unii turiști au găsit - sau cred că au găsit - soluții la această problemă.

O utilizatoare a grupului de Facebook "Forum Grecia" i-a întrebat pe ceilalți internauți care ar fi cel mai bun moment să ajungi în vamă astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai mic.

"Îmi poate spune cineva la ce oră nu se stă mult în vama spre Grecia?", a scris Maria. Iar întrebarea ei nu a rămas fără ecou - peste 150 de comentarii și aproape 100 de aprecieri s-au adunat într-un timp scurt la postarea sa.

"Știu, dar nu spun că află toți", a scris Dan Z, spre amuzamentul multora de pe grup. 

"Dacă are cineva un glob de cristal, să-i răspundă. Vrăjitoarea Mihaela, ce zici?", a răspuns ironic Alexandru C.

"Nu se sta mult….dacă nu te duci. Doamne, ce întrebări: vreți să vă spună cineva cum este la vamă peste câteva ore?!?!? Când situația se poate schimba în câteva minute, de exemplu în cazul unui accident", a scris Alin M. 

Cristi N. a încercat să fie de ajutor: "Ruse, 19:00 - 15 minute, Kulata, 02:00 - 15 minute. Cea mai bună variantă de plecare. (Am fost de patru ori și nu am găsit aglomerat niciodată)"

"În general vinerea și sâmbătă este foarte aglomerat cam toată ziua. Noi am trecut joia trecută pe la ora 13.00 și am.stat 15 minute la vama Kulata. Din câte am.vazut pe forum dimineața este mai liber. Mai depinde și de noroc...", a explicat Corina S.

"Noi am trecut la 3:40 dimineața și eram singuri", a adăugat Gabriel D.
 
"Noi, de 6 ani plecăm joia sau lunea în așa fel încât să ajungem în vamă la Makaza (pentru Thassos) pe la ora 9-10. De regulă mai mult de 45 minute nu am stat niciodata. ?", a ținut să precizeze și Oana P. 
"Să ajungi între 4.00-5.00 dimineața!!! Noi am ajuns prima mașină și am trezit vameșii din somn!", 
 
 
 

 

×
Subiecte în articol: Grecia vacanţă
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close