Antena 3 CNN Actualitate Trei ani de la incendiul din Colectiv: „Asistenta medicală îmi cânta doine vechi și plângea în timp ce îmi spăla rănile”

Trei ani de la incendiul din Colectiv: „Asistenta medicală îmi cânta doine vechi și plângea în timp ce îmi spăla rănile”

Trei ani de la incendiul din Colectiv: „Asistenta medicală îmi cânta doine vechi și plângea în timp ce îmi spăla rănile”
de S.T.    |    30 Oct 2018   •   12:43

Trei ani au trecut de la una din cele mai mari tragedii din istoria recentă a României – incendiul din clubul Colectiv. După seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit, iar alţi aproape 200 au fost răniţi. 

Alexandra Furnea, o supravieţuitoare a incendiului din Colectiv, relatează clipele de coşmar prin care a trecut.

Când închizi ochii, ce revezi prima oară?

În mod bizar, poate, revăd chipurile fericite ale oamenilor care luau parte la concert. Prestația live a trupei era excepțională. Totul suna așa cum trebuie și băieții cântau din suflet. Îmi amintesc zâmbetele lor și chimia dintre ei; dragostea aceea copleșitoare pentru arta pe care o făceau și pentru public. Seara aceea a început ca un vis frumos, dar s-a scufundat pe neașteptate într-un coșmar cumplit.

Continuarea pe a1.ro.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv colectiv Spitalul de Arsi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close