Antena 3 CNN Actualitate Trei ani de când Luiza Melencu a dispărut, în Caracal: "Te aşteptăm zi şi noapte să vii acasă"

Trei ani de când Luiza Melencu a dispărut, în Caracal: "Te aşteptăm zi şi noapte să vii acasă"

Au trecut exact trei ani de când Luiza Melencu a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Trei ani de când mama și bunicii o caută cu disperare şi încă mai cred într-o minune.

Trei ani de când Luiza Melencu a dispărut, în Caracal: "Te aşteptăm zi şi noapte să vii acasă"
Sursa foto: Antena 3
de Loredana Chimoiu    |    14 Apr 2022   •   14:03

Peste casa în care Luiza a fost crescută de buncii s-a așternut o liniște apăsătoare. În camera fetei nu mai stă nimeni. Buncii se gândesc zi de zi la ea și așteaptă să afle ce va despre ea.

În această dimineață, familia, împreună cu mai mulți susținători, au mers la biserica din zona unde Luiza a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Părinții și oamenii din comunitate s-au rugat pentru Luiza și pentru aflarea adevărului.

Familia și prietenii Luizei au plecat în marș pe străzile din Caracal în semn de protest pentru ca au trei ani si ei nu au habar ce s-a întâmplat cu Luiza. De la biserică, familia Luizei a mers la casa lui Gheorghe Dincă.

După ce a răpit-o si pe Alexandra Macesanu, Dincă a recunoscut că a luat-o pe Luiza la ocazie. A mers spre Radomir și s-a oprit într-o parcare unde a încercat să-i dea Luizei o sumă de bani.

Supărat că fata l-a refuzat, s-a întors acasă, unde a ucis-o pe fată. În primă faza, acesta a spus că a ars-o într-o butoi în curtea casei. Au trecut trei ani și nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat.

Între timp, procesul lui Gheorghe Dincă continuă la Tribunalul Olt.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close