Antena 3 CNN Actualitate Trei arestaţi în dosarul înşelăciunilor în numele ministrului Dan Şova

Trei arestaţi în dosarul înşelăciunilor în numele ministrului Dan Şova

Trei arestaţi în dosarul înşelăciunilor în numele ministrului Dan Şova
12 Apr 2013   •   23:19

Trei persoane au primit mandate de arestare preventivă pentru înşelăciune după ce s-au folosit de numele ministrului Dan Sova pentru a obţine bani. Sunau la diferite societăţi comerciale şi instituţii de stat, se prezentau ca fiind din partea lui Dan Şova şi cereau bani invocând o problemă gravă de familie.

Hoţii se autointitulau "Senatorii". Capul reţelei, aflat în puşcărie, îşi punea complicii să vâneze victimele. După care le suna chiar el şi, sub diferitev pretexte, le cerea bani. Ultima dată a vorbit în numele ministrului Dan Şova.

Ministrul Dan Şova este cel care a sesizat Poliţia.

"Normal că ştiam pentru că eu sunt cel care a sesizat Parchetul acum vreo 7 săptămâni. Am primit informaţii de la mai multe Prefecturi din ţară. Unii dintre ei au făcut şi nişte declaraţii scrise la Parchet, mi-au dat numerele de telefon de pe care s-a sunat, mi-au dat şi conturile unde s-au trimis bani", a declarat Dan Şova.

Şova spune că printre păgubiţi se află mai multe firme care se ocupă de construcţia drumurilor.

În casele complicilor şi în penitenciarul în care este închis capul reţelei Poliţia a găsit telefoanele de pe care erau apelate victimele. În total, trei persoane au primit mandate de arestare preventivă.

Prejudiciul în acest caz este 15.000 euro.



×
Subiecte în articol: dan sova
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close