Antena 3 CNN Actualitate Trei case au fost cuprinse de flăcări în Bistriţa

Trei case au fost cuprinse de flăcări în Bistriţa

Trei case au fost cuprinse de flăcări în Bistriţa
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Dec 2011   •   19:17

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa a fost apelat duminică pentru a interveni la stingerea unui incendiu. Trei case au fost cuprinse de flăcări, iar şapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza fumului. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit patru echipaje de pompieri, informează Mediafax.
   
Plutonierul Marius Rus de la ISU Bistriţa a declarat că incendiul a izbucnit în jurul orei 15.30 şi a cuprins acoperişurile a trei case învecinate.
   
"Am fost solicitaţi să intervenim la incendiul izbucnit la trei case cu etaj. Focul s-a extins foarte repede de la una la alta, pentru că sunt extrem de apropiate. Nu ştim încă de la ce a pornit, am primit informaţia că e vorba de un şemineu sau un atelier aflat în spate. Au fost nişte probleme cu apa în această zonă, pentru că reţeaua de hidranţi e foarte veche, dar ne-am alimentat şi din râul Bistriţa, aflat în apropiere", a spus Rus.
   
Pompierii de la ISU Bistriţa, asistaţi de cei de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, au intervenit pentru stingerea incendiului.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close