Antena 3 CNN Actualitate Trei copii au fost bătuţi cu băţul de o profesoară, pentru că au ieşit din curtea şcolii (VIDEO)

Trei copii au fost bătuţi cu băţul de o profesoară, pentru că au ieşit din curtea şcolii (VIDEO)

Trei copii au fost bătuţi cu băţul de o profesoară, pentru că au ieşit din curtea şcolii (VIDEO)
Sursa foto: scoala
22 Mar 2010   •   18:22

Trei copii de clasa întâi au fost bătuţi cu băţul de o profesoară, pentru că au ieşit din curtea şcolii, într-un părculeţ. Pe unul dintre băieţi, dascălul de serviciu l-a adus înapoi târâş, l-a băgat într-o clasă şi s-a năpustit asupra lui. Pe ceilalţi doi şi-a vărsat nervii mai târziu, la ore, de faţă cu ceilalţi copii şi cu învăţătoarea.

Părculeţul amenajat lângă şcoală este o tentaţie pentru elevi. Teoretic, puştii n-au voie să iasă din curte, în pauze. Practic, au prins momemtul şi s-au strecurat afară. Ca să nu îi vadă nimeni, au sărit pe geamul de la baie.

?Doi dintre ei au fugit şi pe al meu l-a prins de haine, l-a tras palme peste faţă şi l-a dus în clasa unde este dirigintă?, a declarat bunica unuia dintre elevii bătuţi.

Profesoara a lăsat copilul plin de lovituri şi s-a dus după ceilalţi doi. I-a găsit la ore, unde i-a bătut de faţă cu ceilalţi copii şi învăţătoarea.

Rudele vor să meargă până în pânzele albe. Au depus plângere la poliţie şi le scot băieţilor certificate medico-legale. Este prima dată când profesoara acuzată şi-a ieşit din fire. Acum, are de dat explicaţii şi colegilor. Luni, profesoara a intrat în concediu medical.



Observator

×
Subiecte în articol: copii şcoală profesoara
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close