Antena 3 CNN Actualitate Trei drumuri naţionale, blocate din cauza inundaţiilor şi a alunecărilor de teren. Vezi unde sunt probleme

Trei drumuri naţionale, blocate din cauza inundaţiilor şi a alunecărilor de teren. Vezi unde sunt probleme

Trei drumuri naţionale, blocate din cauza inundaţiilor şi a alunecărilor de teren. Vezi unde sunt probleme
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Mai 2012   •   19:24
UPDATE 19.50 - Circulaţia pe trei dintre drumurile naţionale blocate din cauza inundaţiilor şi a alunecărilor de teren a fost reluată în judeţele Caraş-Severin şi Bacău, în timp ce pe alte trei rămâne închisă.

Astfel, au fost deblocate DN 57(între kilometri 116 şi 117) şi DN 57A, ambele din Caraş-Severin, şi DN 12 Oneşti - Adjud din judeţul Bacău, care era închis în localitatea Ştefan cel Mare.


Şase drumuri naţionale, din judeţele Caraş-Severin, Bacău, Dâmboviţa şi Argeş, sunt blocate, joi seară, din cauza inundaţiilor şi a alunecărilor de teren, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), citat de Mediafax.

Astfel, în judeţul Argeş, DN 7C (Transfăgărăşan) este închis de săptămâna trecută, la kilometrul 64+380 metri, în dreptul lacului de acumulare Vidraru. Măsura a fost luată în urma precipitaţiilor din ultima vreme, care au produs o surpare a drumului. Potrivit sursei citate, către Piscu Negru se poate circula pe drumul pietruit ce trece prin zona Cumpăna.
   
În Dâmboviţa, traficul rutier pe DN 61 Ghimpaţi - Găeşti este întrerupt la kilometrul 74, pe podul provizoriu din localitatea Ioneşti, ca urmare a creşterii debitului râului Argeş, circulaţia desfăşurându-se pe rute ocolitoare.
   
În judeţul Caraş-Severin, din cauza unei alunecări de teren, este închisă varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate.
   
Tot în Caraş-Severin, sunt închise DN 57(între kilometri 116 şi 117) şi DN 57A.
   
Potrivit Infotrafic, în judeţul Bacău, DN 12 Oneşti - Adjud este închis în localitatea Ştefan cel Mare.

×
Subiecte în articol: Caras Severin Bacău Dambovita Argeş
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close