Antena 3 CNN Actualitate Trei elevi au leşinat în faţa prefecturii Hunedoara, aşteptând dezvelirea unui monument

Trei elevi au leşinat în faţa prefecturii Hunedoara, aşteptând dezvelirea unui monument

Trei elevi au leşinat în faţa prefecturii Hunedoara, aşteptând dezvelirea unui monument
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    12 Noi 2011   •   22:16

Trei elevi care aşteptau ca ministrul Culturii, Kelemen Hunor, să dezvelească bustul unei personalităţi locale, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce li s-a făcut rău, în timpul ceremoniilor. Două ambulanţe i-au dus pe copii la spital.

Incidentul a avut în faţa Prefecturii Hunedoara, chiar în timp ce oficialităţile, în frunte cu ministrul Kelemen Hunor, elogiau personalitatea diplomatică a lui Acaţiu Bercsay - comite suprem al Hunedoarei în secolul al XVII-lea.

Unui elev venit de la liceul maghiar din Deva venit să-l întâmpine pe ministrul Culturii i s-a făcut rău, înainte ca oficialităţile să apuce să dezvelească bustul.

Fără ca oaspeţii de la Bucureşti să bage de seamă, băiatul a fost dus în incinta prefecturii, iar cineva a sunat la 112. Până să ajungă ambulanţa, altei fete i s-a făcut rău. Într-un final, echipajul SMURD sosit la faţa locului a dus nu una, ci două fete la spital.

O a doua tânără a acuzat şi ea dureri de cap şi ameţeală. Cei trei copii sunt bine. Medicii cred că elevilor li s-a făcut rău pentru că săriseră, cu toţii, masa de dimineaţă, ca să participe la ceremonie.

 




×
Subiecte în articol: elevi
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close