Antena 3 CNN Actualitate Trei fete din Vrancea s-au îndrăgostit de acelaşi bărbat şi au ajuns să se prostitueze pentru a-l face bogat

Trei fete din Vrancea s-au îndrăgostit de acelaşi bărbat şi au ajuns să se prostitueze pentru a-l face bogat

Trei fete din Vrancea s-au îndrăgostit ce acelaşi bărbat şi au ajuns să se prostitueze în ţări din vestul Europei pentru a-l face bogat.

Trei fete din Vrancea s-au îndrăgostit de acelaşi bărbat şi au ajuns să se prostitueze pentru a-l face bogat
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    05 Aug 2022   •   13:32

Trei fete din Vrancea au fost forțate să practice prostituția în Austria, Franța, Belgia, Elveția și Germania de un bărbat care le-a făcut să se îndrăgostească de el.

Individul a fost reținut de DIICOT și apoi arestat.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Procurorii spun că, perioada 2020 – 2022, inculpatul a racolat folosind metoda "loverboy" trei fete pe care le-a determinat, prin constrângere fizică și psihică, să practice prostituția în folosul său în județul Vrancea, dar și pe teritoriul Austriei, Franței, Belgiei, Elveției și Germaniei.

Ulterior, banii obținuți de fete au fost folosiți pentru ca el să își cumpere diverse bunuri.

În urma perchezițiilor din Focșani, au fost descoperite și ridicate mai multe documente și înscrisuri, suma de 2.100 de euro care a fost indisponibilizată, două telefoane mobile, 10 grame de canabis, un gram de cocaină și 2 grindere.

În acest caz se fac cercetări față de același inculpat și sub aspectul comiterii infracțiunii de deţinere de droguri de risc şi mare risc în vederea consumului.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: DIICOT Vrancea
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close