Antena 3 CNN Actualitate Trei fiole de vaccin împotriva gripei porcine, vândute pe internet cu 190 lei bucata

Trei fiole de vaccin împotriva gripei porcine, vândute pe internet cu 190 lei bucata

Trei fiole de vaccin împotriva gripei porcine, vândute pe internet cu 190 lei bucata
10 Dec 2009   •   13:15

Un bărbat din judeţul Mehedinţi, care a încercat să vândă pe internet vaccinul împotriva noii gripe a fost prins miercuri de poliţişti, conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei remis către Antena3.ro. Individul cerea pe o bucată suma de 190 de lei şi a încercat să vândă trei fiole, despre care susţinea că ar conţine ser contra virusului pandemic.

Pe 9 decembrie, în jurul orelor 16.45, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Sectorul 3 au fost sesizaţi cu privire la existenţa unui individ care a postat pe internet un anunţ referitor la comercializarea vaccinului gripal AH1N1, la preţul de 190 de lei pe o bucată.

Echipa de la Investigtii Criminale s-a deplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu din sectorul 3, pentru a se întâlni cu ofertantul. Astfel, în jurul orelor 18.00 echipa a observat un autoturism marca Jaguar din care a coborât un individ şi după ce acesta a purtat o discuţie cu o persoană, i-a oferit spre vînzare trei fiole despre care afirma că ar conţine ser contra virusului pandemic. În acel moment poliţiştii l-au imobilizat şi l-au identificat în persoana lui S. NICOLAE, de 29 ani, din judetul Mehedinţi.

Tot conform comunicatului Poliţiei Capitalei, în urma percheziţiei corporale asupra lui S. Nicolae au fost găsite un numar de şase fiole, care conţin o substanţă incoloră, etichetate ?CANTGRIP, suspensie injectabilă, Tulpină similară cu A-California-7-2009 (H1N1)?. Cercetările sunt continuate de Sectorul 3 Poliţie pentru infracţiunea de contrafacere sau punerea în circulaţie de medicamente, cu cel în cauză în stare de libertate.

Paula Safta, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vaccin gripa porcina vanzare paula safta
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close