Antena 3 Actualitate Trei ”ghicitoare” din Ploiești n-au văzut în cărți că Poliția le va bate la ușă. Au făcut mii de euro prin metoda ”ghicitul”

Trei ”ghicitoare” din Ploiești n-au văzut în cărți că Poliția le va bate la ușă. Au făcut mii de euro prin metoda ”ghicitul”

de Silvia Țigănilă    |    17 Sep 2020   •   12:00
Trei ”ghicitoare” din Ploiești n-au văzut în cărți că Poliția le va bate la ușă. Au făcut mii de euro prin metoda ”ghicitul”
Sursa foto: Pixabay.com

Trei ”ghicitoare” din Ploiești n-au văzut în cărți că Poliția le va bate la ușă. Femeile au fost duse la secție pentru audieri și două dintre acestea au fost reținute.

Cele trei femei sunt acuzate de înșelăciune. Ulterior, în baza probatoriului administrat, două dintre acestea au fost reținute pentru 24 de ore.

Femeile au ademenit 10 persoane

”Din cercetări a rezultat faptul că activitatea infracțională a acestora s-ar fi desfășurat în perioada aprilie 2019 - august 2020, când persoanele bănuite ar fi înșelat, prin metoda ”ghicitului”, 10 persoane domiciliate în țară și în străinătate.

Părțile vătămate ar fi fost racolate prin difuzarea de anunțuri în mediul on-line.

În urma perchezițiilor au fost ridicate bunuri care par a face obiectul activității infracționale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 200.000 de lei”, au precizat reprezentanții IJP Prahova.

Au câștigat în jur de 200.000 de lei pretinzând că ghicesc viitorul!

Activitățile au fost derulate cu participarea polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ploiești și cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

×
Subiecte în articol: inselatorie ghicitoare Ploiești

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close