Antena 3 CNN Actualitate Trei maşini au ars într-un incendiu izbucnit la un service auto din Sibiu

Trei maşini au ars într-un incendiu izbucnit la un service auto din Sibiu

Trei maşini au ars într-un incendiu izbucnit la un service auto din Sibiu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Apr 2012   •   11:10

Trei maşini şi acoperişul unei case au ars, sâmbătă noapte, în urma unui incendiu izbucnit la un service auto din municipiul Sibiu, conform Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Silviu Albişor, Detaşamentul de Pompieri a intervenit cu trei autospeciale de stingere a incendiului, operaţiunea fiind dificilă deoarece în service-ul auto se aflau maşini parcate care urmau să fie reparate.
   
"Echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Pompierii sibieni au constatat că incendiul se manifestă cu violenţă la service şi s-a extins şi la casa situată în vecinătate, mai exact la acoperişul casei. A fost o intervenţie dificilă deoarece în service erau diferite echipamente depozitate şi trei maşini", a declarat Silviu Albişor.
   
Potrivit sursei citate, cele trei maşi au ars complet în incendiu.
   
Proprietarii casei la care s-a extins incendiul au spus că s-au speriat când au ieşit în curte şi au văzut că flăcările au ajuns la acoperişul locuinţei lor.
   
"Am văzut flăcări. Eram în casă. Am auzit bubuituri. Am ieşit afară. Noi am crezut că e furtună şi când am ieşit afară a intrat fumul peste noi", a spus Adriana Sasu, proprietara casei.
   
Ea a mai spus că pentru recuperarea prejudiciului, intenţionează să îl dea în judecată pe vecin, deoarece consideră că a exagerat cu numărul mare de maşini pe care le aducea pentru a fi reparate.
   
Pompierii cercetează cauzele izbucnirii incendiului.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close