Antena 3 CNN Actualitate Trei oameni au murit din cauza frigului (VIDEO)

Trei oameni au murit din cauza frigului (VIDEO)

Trei oameni au murit din cauza frigului (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
09 Oct 2010   •   17:54

Frigul venit atât de repede, încât făcut deja primele victime. Trei oameni şi-au pierdut viaţa căutând căldura în condiţiile în care afară, în unele zone, sunt temperaturi de un grad.

Departe de a face probleme, frigul este binevenit la munte. Atât timp cât aduce cu el şi zăpada. De câteva zile tot fulguieşte în zonele înalte, dar de azi de dimineaţă ninsoarea a prins putere. În jurul amiezii, în Poiana Braşov erau trei grade Celsius. Dar asta nu a deranjat pe nimeni.

Doar şoferilor le-a dat bătăi de cap ninsoarea. Traficul pe DN 1A, în zona Cheia, a fost blocat pentru câteva zeci de minute. În staţiuni, poliţiştii au ieşit pe şosele şi dirijează traficul în aşteptarea maşinilor cu materiale antiderapante.

La Ploieşti, la prânz, erau opt grade. Frigul venit atât de devreme i-a bulversat pe oameni.

La Galaţi a fost şi mai rece. Şase grade celsius au arătat termometrele, iar vântul puternic şi ploaia le-a făcut oamenilor ziua un calvar.

La Constanţa au fost tot şase grade Celsius în jurul amiezei, dar aici vântul face cele mai mari probleme. Vineri seară, a intrat în vigoare o avertizare de furtuni pe mare. Este valabilă timp de 48 de ore.

Activitatea convoaieleor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră a fost şi ea sistată.



Observator

×
Subiecte în articol: oameni frig şoferi vant zapada
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close