Antena 3 CNN Actualitate Trei oameni au murit şi alţii sunt răniţi în urma inundaţiilor din Chile şi Mexic (VIDEO)

Trei oameni au murit şi alţii sunt răniţi în urma inundaţiilor din Chile şi Mexic (VIDEO)

Trei oameni au murit şi alţii sunt răniţi în urma inundaţiilor din Chile şi Mexic (VIDEO)
Sursa foto: chile
08 Sep 2009   •   11:08

Inundaţiile fac prăpăd în Chile, unde cel puţin doi oameni au murit în urma alunecărilor de teren provocate de ape. Şi Mexicul este afectat de furia puhoaielor. Aici, o femeie a murit şi alţi oameni sunt daţi dispăruţi, după ce străzile din mai multe localităţi au fost transformate în adevărate râuri iar locuinţele au fost inundate.

Doi oameni şi-au pierdut viaţa în Chile, şi mulţi alţii au fost răniţi, în urma unor alunecări de teren care au afectat regiunea din apropierea capitalei. Peste o mie de turişti, în majoritate străini, sunt în continuare izolaţi, după ce drumurile de acces spre o populară staţiune de ski au fost blocate.
Autorităţile spun că de vină pentru alunecările de teren sunt precipitaţiile abundente.

Ploile torenţiale au provocat inundaţii de proporţii şi în suburbiile din nordul capitalei Mexicului. O femeie de 74 de ani s-a înecat, dar autorităţile se tem că numărul victimelor ar putea să crească. Mai multe drumuri au fost blocate. Oamenii au fost salvaţi de armată şi pompieri, care s-au folosit de bărci ca să poată ajunge la cei rămaşi blocaţi. Zeci de maşini au fost luate de ape iar mulţi copaci au fost smulşi din rădăcini.

Din cauza inundaţiilor, mai multe staţii de metrou din capitala mexicană au fost închise şi zeci de zboruri de pe aeroportul internaţional au fost anulate.

Antena 3

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close