Antena 3 CNN Actualitate Trei persoane arestate preventiv 29 de zile, în cazul eliberării frauduloase de permise la Covasna

Trei persoane arestate preventiv 29 de zile, în cazul eliberării frauduloase de permise la Covasna

Trei persoane arestate preventiv 29 de zile, în cazul eliberării frauduloase de permise la Covasna
Sursa foto: Covasna Permise
12 Mar 2009   •   17:44

Trei persoane cercetate în cazul eliberării frauduloase de permise auto la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna au fost arestate preventiv pentru 29 de zile. Este vorba despre un agent de poliţie care lucra la serviciul de permise, un instructor auto şi un agent de pază. Cele trei persoane au făcut deja recurs la Tribunalul Covasna.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna audiază în continuare 16 persoane, cercetate în stare de libertate. Este posibil ca, în urma cercetărilor procurorii să ceară şi în cazul unora dintre acestea mandat de arestare preventivă.

Potrivit Mediafax, au avut loc percheziţii la locuinţele persoanelor implicate în acest caz şi la sediul Serviciului Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Covasna, de unde au fost ridicate mai multe documente şi calculatoare care urmează să fie verificate şi care vor sta la baza probatoriului în acest caz.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: arestare preventiva
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close