Antena 3 CNN Actualitate Trei persoane suspectate că ar fi implicate în asasinarea afaceristului din Vrancea au fost prinse

Trei persoane suspectate că ar fi implicate în asasinarea afaceristului din Vrancea au fost prinse

Trei persoane suspectate că ar fi implicate în asasinarea afaceristului din Vrancea au fost prinse
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
25 Feb 2019   •   15:23

Trei persoane suspectate că ar fi implicate în asasinarea cu sânge rece a unui afacerist din Vrancea au fost prinse în urmă cu puţin timp, la vama Nădlac.

Acum, cei trei suspecţi sunt faţă în faţă cu anchetatorii. Victima, patronul unei case de schimb, a fost împuşcată în propria maşină, după un atac mafiot.

Deocamdată vorbim despre chestiuni preliminare în această anchetă. Cei trei se află acum în verificări. Nu s-a comunicat dacă au într-adevăr o implicare în acest caz, dar acestea sunt suspiciunile în momentul de față. 

Procedurile prevăd că acestea vor fi identificate, audiate și dacă se dovedește că au avut legătură cu crima de vineri seară, atunci ele vor fi trimise în fața procurorilor, unde li se va da o ordonanță de reținere și ,cel mai probabil, vor fi duse și în fața judecătorilor pentru un mandat de arestare preventivă. 

"În continuarea cercetărilor privind cazul bărbatului găsit decedat într-un autoturism pe raza comunei Slobozia Ciorăşti, au fost desfăşurate activităţi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi a Institutului Naţional de Criminalistică, ambele din cadrul Poliţiei Române. În urma activităţilor specifice desfăşurate, în cursul zilei de astăzi, 25 februarie, au fost identificate mai multe persoane, care intenţionau să părăsească teritoriul României prin Vama Nădlac", a precizat IPJ Vrancea.

Omul de afaceri Constantin Chiriță a fost omorât în stil mafiot vineri seara. Mașina lui a fost atacată de o altă mașină. I s-a blocat drumul și a fost aruncată într-un șanț, iar afaceristul a fost aruncat într-un șanț. 

 

×
Subiecte în articol: Vrancea sange persoane
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close