Antena 3 CNN Actualitate Trei poliţişti de frontieră, arestaţi după ce au violat-o pe prietena unuia dintre ei

Trei poliţişti de frontieră, arestaţi după ce au violat-o pe prietena unuia dintre ei

Trei poliţişti de frontieră, arestaţi după ce au violat-o pe prietena unuia dintre ei
23 Sep 2008   •   15:08

Trei poliţişti de frontieră din Giurgiu şi Călăraşi sunt acuzaţi că au agresat-o sexual pe prietena unuia dintre ei. Judecătoria Giurgiu a decis ca aceştia să fie arestaţi pentru 29 de zile. Din primele cercetări se pare că totul s-a întamplat pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Cei trei au fost suspendaţi din funcţie până la finalizarea cercetărilor, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, vor petrece ani buni după gratii.

"Cercetările sunt efectuate de Poliţia Municipiului Giurgiu sub supravegherea procurorului, iar la finalizarea acestora, vor fi întreprinse măsurile legale care se impun în acest caz. Conducerea DPF Giurgiu a decis că până la finalizarea cercetărilor, cei trei vor fi suspendaţi din funcţie", a declarat comisar Manuela Nicoară, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Din cercetările şi investigaţiile efectuate a rezultat că L. Marius Bogdan, de 23 de ani şi S. Florin Nelu, de 23 ani, ambii din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, precum şi J. Laurenţiu Marian, de 21 de ani, din Caracal, judeţul Olt, au întreţinut relaţii sexuale cu fata, împotriva voinţei acesteia, într-un imobil situat în municipiul Giurgiu. În urma examinării medico-legale, s-a ajuns la concluzia că victima prezintă leziuni traumatice corporale şi anale, care au putut fi produse prin lovire cu corpuri dure şi prin contact sexual, posibil în condiţiile unui viol cu perversiuni sexuale şi necesită pentru vindecare 5-7 zile de îngrijiri medicale.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close