Antena 3 CNN Actualitate Trei răniţi, după ce două tramvaie s-au ciocnit la Arad. Un accident similar s-a petrecut dimineaţă, la Galaţi

Trei răniţi, după ce două tramvaie s-au ciocnit la Arad. Un accident similar s-a petrecut dimineaţă, la Galaţi

Trei răniţi, după ce două tramvaie s-au ciocnit la Arad. Un accident similar s-a petrecut dimineaţă, la Galaţi
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    28 Sep 2012   •   15:08

Două tramvaie s-au ciocnit, vineri după-amiază, pe linia care face legătura între municipiul Arad şi comuna Ghioroc, trei pasageri, între care un copil, fiind răniţi şi transportaţi la spital.

Traficul tramvaielor este blocat pe această linie, potrivit Mediafax.

Accidentul a avut loc la intrarea în municipiul Arad, pe linia care leagă oraşul de comuna Ghioroc, vizavi de un centru comercial.

Potrivit directorului tehnic al Companiei de Transport Public Arad, Petru Cuvineanu, ambele tramvaie circulau în acelaşi sens, iar cel din spate l-a lovit pe cel din faţă.

Cuvineanu afirmă că nu se cunosc deocamdată cauzele producerii accidentului, acestea fiind în cercetare.

Totuşi, tehnicieni ai companiei care au ajuns la faţa locului afirmă că a fost vorba despre o cădere de tensiune, iar tramvaiul aflat în faţă s-a oprit brusc, în timp ce a doua garnitură a rămas fără frâne funcţionale.

La faţa locului au fost trimişi şi poliţişti, care fac cercetări.

Tot astăzi, două tramvaie s-au ciocnit într-o intersecţie din Galaţi, în urma accidentului cinci persoane fiind rănite. Victimele au fost transportate cu ambulanţele la spital.






×
Subiecte în articol: tramvaie Arad raniti
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close