Antena 3 CNN Actualitate Trei şoferi din Cluj au fost prinşi când circulau pe contrasens, pe Autostrada Transilvania, într-o singură oră

Trei şoferi din Cluj au fost prinşi când circulau pe contrasens, pe Autostrada Transilvania, într-o singură oră

Polițiștii clujeni au prins, în cadrul unei acțiuni desfășurate în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei șoferi care circulau pe contrasens pe o bretea de urcare pe Autostrada Trasilvania.

Trei şoferi din Cluj au fost prinşi când circulau pe contrasens, pe Autostrada Transilvania, într-o singură oră
Sursa foto: Agerpres Foto
de Georgiana Adam    |    16 Oct 2022   •   15:40

Potrivit IPJ Cluj, în intervalul 22.35 – 23.40, trei șoferi cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani au fost depistați circulând pe sensul opus de mers, în mod nejustificat, pe breteaua de urcare a autostrăzii A3, dinspre localitatea Gilău.

Aceștia au fost amendați, iar polițiștii au dispus în aceste cazuri reținerea permiselor de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

În cadrul acțiunii desfășurate pe Autostrada A3 Câmpia Turzii-Nădășelu, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 7.000 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru circulație pe sensul opus de mers, unul pentru depășire neregulamentară și unul pentru nerespectarea regimului legal de viteză, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Autostrada Transilvania Gilau IPJ Cluj
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close