Antena 3 Actualitate Trei spărgători de case au fost prinşi de poliţişti pentru că au făcut prea mult zgomot

Trei spărgători de case au fost prinşi de poliţişti pentru că au făcut prea mult zgomot

31 Iul 2011   •   11:55
Trei spărgători de case au fost prinşi de poliţişti pentru că au făcut prea mult zgomot
Sursa foto: Foto: VideoNews

Locatarii unui bloc din Iaşi au fost treziţi cu noaptea în cap de trei hoţi zgomotoşi. Acestia încercau să intre în apartamentul unui bărbat plecat la muncă în străinătate. N-au mai apucat pentru că vecinii au sunat la poliţie. Unul dintre ei a reuşit să fugă înainte să sosească echipajele de poliţie, dar ceilalţi doi au dat nas în nas cu oamenii legii, chiar pe scări.

Cu puţin timp înainte de ivirea zorilor oamenii legii au primit un apel la 112. O persoană i-a anunţat că apartamentul unui vecin a fost călcat de trei hoţi. Poliţiştii au plecat imediat în misiune.

Oamenii legii au intrat în scara blocului cu pistoalele în mână şi au dat nas în nas cu doi bărbaţi suspecţi. Ei şi-au dat seama în scurt timp ce căutau acolo cei doi tineri. În buzunare aveau câteva unelte, mănuşi şi o yală. Doar atât au apucat să ia, înainte să sosească poliţiştii.

Din vorbă-n vorbă poliţiştii şi-au dat seama că îi cunosc pe cei doi. Apoi i-au dus la secţie, ca să vorbească pe îndelete. 

Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale pentru tentativă de furt şi distrugere. Poliţiştii încearcă acum să-l găsească şi pe complicele celor doi.

×
Subiecte în articol: hoti Politia zgomot

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close