Antena 3 CNN Actualitate Trei tineri au înscenat spargerea unui bar. Cum au reuşit să se dea de gol

Trei tineri au înscenat spargerea unui bar. Cum au reuşit să se dea de gol

Trei tineri au înscenat spargerea unui bar. Cum au reuşit să se dea de gol
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    09 Dec 2011   •   17:52

Pentru a face rost de bani de sărbători, trei tineri dintr-o comună din Argeş au înscenat spargerea barului din localitate. Unul dintre ei lucra pe postul de barman şi şi-a chemat prietenii să simuleze jaful. Au ocolit cu uşurinţă camerele video, însă nu ştiau că în bar mai există o cameră. Această cameră ascunsă a surprins în cele mai mici detalii piesa de teatru a celor trei.

La prima vedere, s-ar putea spune că sistemul de supraveghere al barului a surprins un jaf în toată regula. Doi indivizi mascaţi intră şi încep să caute bani sau bunuri. Pentru a fi mai convingător, barmanul chiar şi-a sunat patronul după ce a fost călcat de hoţi.

Scenariul pus la cale de cei trei nu a fost însă atât de convingător pe cât sperau. Deşi modificaseră unghiurile tuturor camerelor de supraveghere pentru a surprinde cât mai puţin din întreaga scenă, nu au bănuit nicio secundă că patronii instalaseră o altă cameră. Aşa că poliţiştilor nu le-a fost greu să-şi dea seama că povestea e de fapt un scenariu.

"În bar nu a avut loc nicio bătaie. Cei trei, în momentul în care această faptă, au declarat că-i bufnea râsul. Barmanul avea o înţelegere cu cei doi tineri, pe care-i cunoştea. Au pus în scenă fapta de tâlhărie", a declarat subcms. Doru Duţă, de la Poliţia Câmpulung Muscel. 

Cei trei sunt acuzaţi de furt calificat, înşelăciune şi delapidare, pentru care riscă pedepse de până la 15 ani de închisoare.

 




×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close