Antena 3 CNN Actualitate Trei tineri au fost găsiţi morţi într-o maşină, iar alţi doi se zbat între viaţă şi moarte, după ce au dispărut fără urmă de la o petrecere, în Ţara Galilor

Trei tineri au fost găsiţi morţi într-o maşină, iar alţi doi se zbat între viaţă şi moarte, după ce au dispărut fără urmă de la o petrecere, în Ţara Galilor

Trei tineri au fost găsiţi morţi într-o maşină, iar alţi doi se zbat între viaţă şi moarte, după ce au dispărut fără urmă de la o petrecere, în oraşul Newport din Ţara Galilor.

Trei tineri au fost găsiţi morţi într-o maşină, iar alţi doi se zbat între viaţă şi moarte, după ce au dispărut fără urmă de la o petrecere, în Ţara Galilor
Sursa foto: Facebook | The Sun
de Georgiana Adam    |    06 Mar 2023   •   11:46

Cei cinci tineri au mers împreună într-un club de noapte din oraşul Newport, în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar ulterior au dispărut.

Familiile celor cinci au contactat Poliţia, iar anchetatorii au început cercetările şi au refăcut traseul celor cinci de la plecarea din club.

O cameră de supraveghere a surprins maşina cu care aceştia au plecat de la club, un autoturism marca Volkswagen Tiguan, pe drumul dintre Newport şi Cardiff.

Totuşi, cercetările s-au oprit în acel punct, după ce maşina a dispărut. Timp de 48 de ore, familiile celor cinci tineri, dar şi autorităţle i-au căutat fără încetare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Noaptea trecută, maşina a fost găsită pe marginea unei autostrăzi, aceasta fiind acoperită de vegetaţie, astfel că niciun şofer nu a reuşit să vadă autoturismul.

Poliţiştii au ajuns în zonă şi au chemat medicii în ajutor, însă pentru trei dintre tinerii aflaţi în interior nu s-a putut face nimic. Ceilalţi doi au ajuns în stare critică la un spital din apropiere, potrivit thesun.co.uk.

Anchetatorii nu au făcut publice numele supravieţuitorilor sau a celor care şi-au pierdut viaţa în accident. De asemenea, cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

×
Subiecte în articol: tara galilor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close