Antena 3 CNN Actualitate Doi bărbaţi şi o femeie din Bucureşti au fost prinşi în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor

Doi bărbaţi şi o femeie din Bucureşti au fost prinşi în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor

Doi bărbaţi şi o femeie din Bucureşti au fost prinşi în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor şi se îndreptau către judeţul Ialomiţa.

Doi bărbaţi şi o femeie din Bucureşti au fost prinşi în timp ce cărau un cadavru înfăşurat într-un covor
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Sebastian Tataru
de Roxana Ciucă    |    18 Feb 2022   •   09:27

Un bărbat a sunat seara trecută la numărul unic de urgenţă 112, după ce i-a văzut pe cei trei tineri care urcau cadavrul înfăşurat în covor într-o maşină.

Poliţiştii din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, a interceptat maşina în trafic, ocazie cu care i-au găsit pe cei trei, dar şi cadavrul care era înfăşurat în covor.

Potrivit unor surse, cadavrul din covor este o femeie în vârstă de 93 de ani, din Bucureşti. De asemenea, două dintre cele trei persoane ar fi nepoţii bătrânei, iar aceştia au povestit că bunica lor a murit şi voiau să o ducă în judeţul Ialomiţa pentru a o înmormânta.

Totuşi, în loc să apeleze la o firmă de pompe funebre, aceştia au pus la cale un plan şi, împreună cu un prieten, au înfăşurat-o pe bătrână într-un covor şi au urcat-o într-o maşină.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

"La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizati de către un bărbat, cu privire la faptul că, mai multe persoane transportă cu un autoturism, spre județul Ialomița, un cadavru.

Polițiștii orașului Voluntari au interceptat în trafic autoturismul în cauză, iar cu ocazia verificărilor au constatat faptul că, în carlinga acestuia se afla un cadavru, pe care l-au identificat  imediat, fiind vorba despre o femeie, de 93 de ani.

Atât autoturismul cât și cele trei persoane, care transportau cadavrul, respectiv 2 bărbați și o femeie, în vârstă de 30, 47 și 55 de ani, au fost conduse la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări.

De asemenea, la sediu Poliție orașului Voluntari s-au prezentat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și  criminalisti, pentru efectuarea de cerectări.

Din cercetări a rezultat faptul că, femeia de 93 de ani a decedat într-o locuință din orașul București, iar cele 3 persoane transportau cadavrul acesteia, în județul Ialomița, unde urma să o înmormânteze.

Serviciul de Medicină Legală Ilfov a ridicat cadavrul femeii pentru efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Voluntari Ialomița București
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close