Antena 3 CNN Actualitate Trei tineri din Iași, înjunghiați în Botoșani de iubitul unei fete pe care încercau să o convingă să se despartă de el

Trei tineri din Iași, înjunghiați în Botoșani de iubitul unei fete pe care încercau să o convingă să se despartă de el

Un scandal de amploare în localitatea Frumușica din Botoșani s-a terminat cu un tânăr de 22 de ani mort și alți doi în stare gravă la spital, după ce aceștia, toți trei din Iași, au încercat să convingă o fată să se despartă de iubitul ei.

Trei tineri din Iași, înjunghiați în Botoșani de iubitul unei fete pe care încercau să o convingă să se despartă de el
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    25 Oct 2020   •   09:20

Un bărbat de 29 de ani a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un cuțit, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toți din judetul Iași, pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani.

Potrivit IPJ Botoșani, polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică despre izbucnirea unui conflict în localitatea Frumușica, în care ar fi fost implicați mai mulți tineri. Incidentul a avut loc pe stradă, în fața casei unuia dintre tinerii implicați.

Conform primelor date ale polițiștilor, un bărbat de 29 de ani ar fi înjunghiat cu un cuțit alți trei tineri, în urma izbucnirii unui conflict spontan.

"Cercetările efectuate au stabilit că victimele se deplasaseră la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul.

În împrejurările arătate, între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea", au transmis polițiștii.

Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit, în urma leziunilor suferite, iar celelalte două au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.

Suspectul în acest caz este în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

×
Subiecte în articol: Botoșani crimă
Parteneri
Bani de la stat pentru români! Condiţia pentru 1.500 de lei în fiecare lună
x close