Antena 3 CNN Actualitate Cei trei tineri reţinuţi, după ce au bătut şi umilit un băiat în Târgu Jiu, lăsaţi în libertate

Cei trei tineri reţinuţi, după ce au bătut şi umilit un băiat în Târgu Jiu, lăsaţi în libertate

Cei trei tineri reţinuţi după ce au bătut şi umilit un băiat în Târgu Jiu, în urmă cu câteva luni, au fost lăsaţi în libertate de judecători, după ce şi-au petrecut o noapte în arest.

Cei trei tineri reţinuţi, după ce au bătut şi umilit un băiat în Târgu Jiu, lăsaţi în libertate
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    10 Sep 2020   •   14:45

Instanţa de judecată a decis plasarea celor trei tineri sub control judiciar pentru 30 de zile, la fel ca şi în cazul fetei de 14 ani care a îngrozit o ţară întreagă după ce a bătut şi umilit o altă fată.

Printre cei trei tineri se numără şi o fată de 15 ani care, în momentul agresiunii, a fost filmată în timp ce fuma şi îi provoca pe ceilalţi să îl bată pe băiat.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 7 mai, un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt", se arată într-un comunicat al Poliţiei Târgu Jiu.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close