Antena 3 CNN Actualitate Trei tramvaie s-au ciocnit în Pasajul Lujerului din Capitală. Zeci de pasageri au fost răniţi. Cinci victime, în stare gravă

Trei tramvaie s-au ciocnit în Pasajul Lujerului din Capitală. Zeci de pasageri au fost răniţi. Cinci victime, în stare gravă

Trei tramvaie s-au ciocnit în Pasajul Lujerului din Capitală. Zeci de pasageri au fost răniţi. Cinci victime, în stare gravă
Sursa foto: Foto: Agerpres/ Antena 3
de S.T.    |    10 Mai 2012   •   07:47
Zeci de oameni au fost răniţi în accidentul produs în pasajul Lujerului din Capitală. Trei tramvaie s-au ciocnit, după ce primul s-a defectat şi s-a oprit. 

UPDATE 19.00- Poliţiştii bucureşteni au făcut bilanţul victimelor accidentului
produs în pasajul Lujerului din Capitală. 92 de persoane au fost rănite, iar şase dintre victime sunt copii. Potrivit oamenilor legii, vatmanul celui de-al treilea tramvai a recunoscut că avea viteză mare la intrarea în pasaj.

UPDATE 14.00 - Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost reluată, pe ambele sensuri.

UPDATE 13.45  - Cele trei tramvaie care s-au ciocnit dimineaţă în Capitală au fost scoase din Pasajul Lujerului după şase ore de la accident. O comisie de anchetă va încerca să stabilească cine a fost de vină pentru producerea accidentului.


UPDATE 10.15
- Coordonatorul SMURD: 52 de persoane sunt la spitale în urma accidentului de la Lujerului.

UPDATE 9.30
-  Vatmanii implicaţi în accidentul din Pasajul Lujerului din Capitală au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Ei au fost totuşi duşi la spital pentru recoltare de probe în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mărturia şocantă a unui pasager dintr-un tramvai implicat în accident


O primă evaluare a medicilor arată că 25 de persoane au fost rãnite în urma accidentului de tramvai petrecut în Pasajul Lujerului din Capitală. 15 răniţi au fost transportaţi la spital, a declarat coordonatorul SMURD, Bogdan Opriţa."Numărul victimelor nu este final", medicii continuâd evaluarea pacienţilor.

VEZI IMAGINI ŞOCANTE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Cinci dintre persoanele transportate la spital se află în stare gravă, a declarat pentru Antena 3, Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. Printre victime se află şi un copil, care a fost deja dus la spital.

Mai multe ambulanţe SMURD s-au deplasat la locul accidentului. Traficul rutier a fost blocat în Pasajul Lujerului, în urma accidentului.

RATB a introdus o linie specială de autobuze pentru preluarea călătorilor din zonã. Echipe ale Regiei se aflã la faţa locului pentru repunerea tramvaielor pe linie.

Dacă aveţi imagini de la locul accidentului, trimiteţi-le pe adresa [email protected]





×
Subiecte în articol: tramvai tramvaiul 41
Parteneri
Sondaj: Cîrstoiu, la un pas să îl depăşească pe Nicuşor Dan
x close