Antena 3 CNN Actualitate Trei trenuri de călători sunt blocate în judeţul Dolj din cauza zăpezii

Trei trenuri de călători sunt blocate în judeţul Dolj din cauza zăpezii

Trei trenuri de călători sunt blocate în judeţul Dolj din cauza zăpezii
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    16 Feb 2012   •   16:46

Trei trenuri de călători sunt blocate, joi, în judeţul Dolj din cauza zăpezii şi nouă drumuri judeţene sunt închise, potrivit unor surse oficiale citate de Agerpres. Potrivit Prefecturii Dolj, trenul Regio 9135, care a plecat la ora 13.45 din Craiova către Calafat, este înzăpezit la ieşirea din Gara Sălcuţa. Întrucât în zonă este un singur fir de cale ferată, trenul Regio 9136, care circulă pe relaţia Calafat-Craiova, este la Segarcea, pentru că nu poate ajunge la Craiova.

Trenul Regio 9004, cu 40 de călători, a rămas şi el blocat la intrarea în staţia Jianca. Trenul circulă pe relaţia Craiova-Caracal-Bucureşti, iar după ce a plecat din gara Craiova a rămas blocat la intrarea în localitatea Jianca.

Cel de-al treilea tren blocat este Săgeata Albastră 1894 ce se îndrepta spre Bucureşti şi care a rămas în câmp între localităţile Cârcea şi Pieleşti, cu 20 de călători. Pentru deblocarea acestui tren a fost trimisă o locomotivă de la Piteşti, dar şi aceasta a rămas înzăpezită înainte să ajungă la tren. Astfel, o altă locomotivă a plecat de la Craiova pentru a întoarce trenul în Staţia CF Craiova.

Cei 40 de călători din trenul Regio 9004, în staţia Jianca au fost preluaţi de o altă garnitură, iar cei 20 de călători din  Săgeata Albastră 1894 au fost preluaţi cu autoturismele.

 



×
Subiecte în articol: Dolj calatori CFR
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close