Antena 3 Actualitate Tren cu copii care se întorceau de la mare, blocat în câmp, zece ore: "Copiii nu mai au apă, mâncare"

Tren cu copii care se întorceau de la mare, blocat în câmp, zece ore: "Copiii nu mai au apă, mâncare"

de Mia Lungu    |    29 Iul 2021   •   08:17
Tren cu copii care se întorceau de la mare, blocat în câmp, zece ore: "Copiii nu mai au apă, mâncare"
Sursa foto: Antena 3

Un tren care venea dinspre litoral este blocat pe câmp, în apropierea Capitalei, de mai mult de nouă ore, după ce locomotiva s-a stricat. Printre pasageri se află şi zeci de adolescenţi care se întorc din tabără, de la Costineşti, dar și un grup de copii de 6-7 ani.

UPDATE 09:00 - Trenul blocat în câmp cu zeci de copii, a ajuns în Gara de Nord, cu o întarziere de zece ore.

UPDATE 8:30 - Un microbuz de transport persoane a ajuns la fața locului pentru a prelua o parte din călători. Microbuzul a fost chemat de un călător, nicidecum de autorități. Un echipaj al SMURD a ajuns, de asemenea, acolo, și a împărțit călătorilor sticle cu apă. La scurt timp după, trenul a plecat, în sfârșit, către Gara de Nord din București.

"Stăm cât vor ei. Dacă vor să ne mai țină, pot să ne mai țină, că ne-am obișnuit.", spune unul dintre adolescenții blocați în tren, la Fundulea.

Alexandra Dobrescu, mama unuia dintre copii, a povestit la Antena 3 ce s-a întâmplat.

"De la ora 23:00 suntem blocați aici. Nu a venit nimeni. Ni s-a spus că o să vină o locomotivă din București. Copiii nu mai au apă, nu mai au mâncare. Eu am un grup de 30 de copii, dar mai sunt și alți copii care sunt mult mai mici. Este un grup de judo. Cred că au 6-7 ani. 

Ai noștri sunt mai mari, 16-17 ani. S-au mai jucat cărți, dar deja răbdarea lor nu mai este. Suntem în câmp, în mijlocul câmpului."

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close